четвер, 8 грудня 2016 р.

Українці невиліковні. Скрипін - Саакашвілі: Ви ж популіст!


Просто не втримався. Вчора ввечері дивились кухню Скрипіна, куди прийшов Саакашвілі. Дуже коротко, але хочу звернути увагу на деякі моменти в цій розмові, які яскраво підкреслюють ті вади нашого народу, про які я пишу весь час. 

 1. Скрипін каже Саакашвілі - ви ж популіст. Це як раз і є те, що ми як нація не можемо відрізнити потрібних людей від непотрібних. Саакашвілі той чоловік, у якого його справи йдуть далеко попереду його слів. Неважливо що він говорить, головне що він робить і що він зробив - успішні реформи в Грузії і інфраструктурні проекти в Одеській області (наскільки йому дали це зробити) - ось на що треба дивитись. Якщо цоьго не бачить розумний та освідчений видатний журналіст, то це тим більш не побаче більшість звичайних українців. 


 2.Слова асистентки Скрипіна про бізнесменів які дали гроші на минулий мітінг Саакашвілі (організація, апаратура). Це був малий і середній бізнес. Так от вона каже, зараз вони маленькі бізнесмени, а потім олігархами статуть. Ось це типічне негативне совкове ставлення до людей які можуть щось організувати, дають робочі місця і запряглись і тягнуть цю нелегку ношу у нашій країні. Наша одна з головних проблем, що таких людей дуже мало серед основної маси совків, яка не хоче щось робити, не вміє, чекає коли хтось принесе на блюдці і ще поливає брудом тих хто робить. 
  Ось посилання на відео.
Ще по цій темі:
Частина 1: Українці не готові до Європи – висновок після року перебування за кордоном
Частина 2: Українці не готові до Європи 2 - неповага один до одного
Частина 3: Нація-дитина
Частина 4: Головне – доїхати до Рівного